Clock Icon
Åpent Ukedager 9:00 - 17:00
linnosteopat@gmail.com
Phone Icon
RING 93 26 63 11

Osteopat i Oslo og Stabekk

med 20 års erfaring
Ta kontakt

Jeg er utdannet ved European School og Osteopathy i England, med en Bachelor of Science Honours Degree i osteopati. Etter utdanningen fikk jeg god erfaring ved osteopat klinikker i London og Cambridge før jeg flyttet til Oslo i 2004 og startet min praksis ved Balder Klinikken. På Balder Klinikken jobber jeg tverrfaglig med leger og andre komplementær behandlere.

Jeg tok Pilates instruktør utdanning i 2006 og har jobbet som Pilates instruktør ved Pilates Pilotene i Oslo. Jeg tar med meg kunnskapen om god kjerne og støtte muskulatur i min behandling.

Jeg har videreutdanning i Kognitiv terapi fra Norsk Forening for Kognitiv terapi. Kognitiv terapi er et godt og veldokumentert verktøy i bl.a.behandling av kroniske smerter, stressrelaterte plager, og plager relatert til angst og depresjon.

Jeg jobber med og trives med å hjelpe med alle typer problematikk og behandler pasienter i alle aldre. Jeg er opptatt av faglig utvikling og har flere etterutdanningskurs innen klassisk osteopati og kraniell osteopati og har spesialisert meg innen behandling av barn og gravide.

Jeg er opptatt av å se mennesket som en helhet, og å finne årsaken til plagene til hver pasient. Alle pasienter er forskjellige, med hver sin historie. Det er viktig å se pasienten i sammenheng med sin livssituasjon for finne den beste behandlingsplanen. Jeg er også opptatt av å bevissthets gjøre pasienten på hva de kan gjøre på egenhånd, om det er endring av livsstil, stressnivå, fysisk aktivitet eller avspenningsøvelser.

Hva behandler jeg?
Arrow